https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Herman Miller Embody kopen Amsterdam

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Een Herman Miller Embody kun je het best kopen bij LoyalBrand in Amsterdam. Wij zijn namelijk de enige officiële Herman Miller dealer in Nederland, waardoor wij je de beste prijs kunnen bieden. Bovendien ben je bij ons verzekert van deskundig advies en geven wij je 12 jaar garantie op alle stoelonderdelen. Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van je nieuwe Embody bureaustoel.

Door een Herman Miller Embody bureaustoel te kopen krijg je de beste rug ondersteuning

Voor de ontwikkeling van de Embody schakelde Herman Miller meer dan twintig artsen en wetenschappers op het gebied van gezichtsvermogen, fysiotherapie en ergonomie in. Hierdoor is de Embody een ergonomische bureaustoel van topkwaliteit. De zitting en de rugleuning van deze stoel passen zich automatisch aan de microbewegingen van jouw rug aan. Hierdoor wordt jouw gewicht tijdens het zitten altijd optimaal verdeeld. Dit reduceert druk en bevordert beweging, wat bijdraagt aan een goede bloedsomloop en concentratie. Bovendien kun je bij ons een aangepaste Herman Miller Embody bureaustoel kopen. Zo kun je bijvoorbeeld de kleur en het type wielen kiezen.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Voor zakelijke klanten en particulieren

Vanuit onze bureaustoel outlet in Amsterdam leveren wij alle uitvoeringen van de Herman Miller Embody, die je allemaal zowel voor je bedrijf als privé kunt kopen. Ook grote bestellingen voor alle medewerkers van jouw bedrijf, worden snel geleverd. Bestel meteen in onze webshop of bel naar 020-2440-962.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken