https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Herman Miller outlet Amsterdam

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Koop echte design bureaustoelen voordelig in de Herman Miller outlet van LoyalBrand in Amsterdam. Het volledige assortiment aan bureaustoelen filter je namelijk eenvoudig op ‘outlet’. Op deze manier verschijnen enkel de outletmodellen. Nu denk je misschien, zijn deze goedkoper omdat de kwaliteit minder is? Nee, integendeel! De Herman Miller bureaustoelen die in de outlet staan, zijn namelijk stoelen die slechts enkele keren gebruikt zijn als proefstoel. Daarom zijn ze van dezelfde kwaliteit als nieuwe bureaustoelen. De slijtonderdelen zijn namelijk vervangen en gaan jarenlang mee.

Waar bestaat de Herman Miller outlet uit?

In de outlet store van LoyalBrand vind je bureaustoelen van Herman Miller die als proefstoel zijn ingezet. Meestal zijn deze slechts enkele dagen gebruikt. Dus tegen een lagere prijs ontvang jij een echte Herman Miller bureaustoel van topkwaliteit. Een leuke bijeenkomst is dat je gewoon de volle 12 jaar garantie op alle onderdelen krijgt. Bekijk eenvoudig online welke bureaustoelen van Herman Miller er op dit moment in de outlet staan.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Zo haal jij het beste uit een Herman Miller stoel

Allereerst raden wij je bij aankoop van een nieuwe bureaustoel altijd de gebruiksinstructies te lezen/bekijken. Deze hebben we niet voor niets voor je opgesteld. Daarnaast is het belangrijk dat je niet alleen je bureaustoel goed afstelt, maar naar je volledige werkplek kijkt. Staat je bureau op de juiste hoogte? Is de afstand tot het computerscherm goed? Wij komen graag bij je langs voor deze check. Als laatste geven we je als tip mee om elke 20 minuten even te strekken. Meer advies ontvangen? Bel gerust naar 020-2440 962.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken