https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Juiste zithouding aan je bureau

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Of je nu een kantoorbaan hebt of af en toe achter je bureau zit, de juiste zithouding aan je bureau is enorm belangrijk. Rug- en nekklachten zijn namelijk sneller ontwikkeld dan je denkt. Door een ergonomische werkplek te creëren, houd je het langer achter je bureau vol én is je lichaam ook blij. Het team van LoyalBrand in Amsterdam komt graag bij jou langs voor een werkplekscan.

Wat is de juiste zithouding aan een bureau?

Wanneer je op een bureaustoel zit, is het voor de juiste zithouding belangrijk dat de wervelkolom in de meest neutrale positie staat. Dit houdt in dat er een holling in de lage rug en een matige bolling van de borstwervelkolom is. Verder is het belangrijk dat de afstand tussen de bureaustoel en het beeldscherm goed afgesteld staat. Wat deze verhouding is, is voor iedereen verschillend. Daarom is een ergonomische bureaustoel onmisbaar om de juiste zithouding te kunnen creëren. Voorkom nek-en rugklachten en kies voor een ergonomische bureaustoel die de juiste zithouding voor aan je bureau stimuleert.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Uitgebreide keuze in Amsterdam

In het assortiment van LoyalBrand vind je een groot aanbod dat op voorraad is, maar je kunt er ook je eigen bureaustoel ontwerpen. Liever een lagere prijs voor een ergonomische bureaustoel betalen? Neem dan eens een kijkje in onze outlet store. Hier vind je Herman Miller stoelen die als proefstoel ingezet zijn. Deze stoelen zijn slechts enkele dagen gebruikt en worden tegen een scherpere prijs aangeboden.

Heb jij al de juiste zithouding aan je bureau?

Benieuwd wat de status is van jouw werksituatie? We komen graag bij je langs. Plan vandaag nog de werkplekscan in en ontdek wat de juiste zithouding op een bureaustoel is. Heb je vragen? Wij zijn te bereiken via 020-2440 962.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken