https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Kantoormeubelen outlet

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Een Herman Miller bureaustoel koop je extra voordelig in de kantoormeubelen outlet van LoyalBrand in Amsterdam. De kantoormeubelen die je in de outlet vindt, zijn meestal stoelen die ingezet zijn als proefstoel. Dit betekent dat de bureaustoel slechts enkele dagen gebruikt is. In onze kantoormeubelen outlet vind je dan ook topkwaliteit tegen een scherpere prijs.

Een groot kantoormeubelen outlet in Amsterdam

Ons volledige assortiment filter je ook eenvoudig op ‘outlet’. Alleen de kantoormeubelen die op dat moment onderdeel zijn van onze outlet, verschijnen dan. Filter de zoekresultaten eenvoudig op prijs en je hebt binnen enkele minuten de juiste bureaustoel gevonden. Per model heb je keuze uit extra opties, zoals het formaat en de wielsoorten.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Jouw huidige Aeron of Mirra is geld waard

Zijn jouw huidige kantoormeubelen aan vervanging toe en neem je daarom een kijkje in onze outlet? Slimme keuze! Want jouw huidige bureaustoelen zijn geld waard. Lever jouw oude Mirra of Aeron in en je krijgt korting op je nieuwe aankopen.

Haal het beste uit jouw Herman Miller bureaustoel

Elke bureaustoel heeft een eigen gebruiksaanwijzing en video. Neem deze goed door en jouw medewerkers en jijzelf genieten optimaal van deze ergonomische bureaustoelen. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over een specifiek model? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 020-2440 962.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken