https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Ergonomisch werken op kantoor

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Ergonomisch werken op kantoor wordt steeds populairder. En dat is niet zo vreemd. Medewerkers presteren eenmaal beter in een veilige en gezonde werkomgeving. Zeker wanneer werknemers veel achter een computer zitten, is ergonomie erg belangrijk. Je denkt vast direct aan een juiste werkhouding en werkplek, maar ook mentaal en fysieke herstelmomenten horen hierbij. Denk bijvoorbeeld aan kleine pauzes, rek- en strekmomenten, sociale bijeenkomsten, etc. Hoe ergonomisch werken jouw medewerkers al op kantoor?

Start met ergonomisch werken op kantoor

Door een optimale werkplek aan jouw werknemers te bieden, worden zij productiever en gezonder. En dat is weer goed voor de omzet. Daarnaast wil je natuurlijk dat jouw werknemers het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. De Herman Miller bureaustoelen uit Amsterdam zijn duurzaam, ergonomisch ontworpen en voorzien van een prachtig design. Oftewel, een heuse aanwinst voor jouw kantoor! Bekijk het volledige assortiment aan bureaustoelen eenvoudig online en plaats je bestelling. Wist je dat je ook bureaustoelen op maat kunt laten maken?

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Laat een werkplekonderzoek uitvoeren

Ben je benieuwd hoe ergonomisch jouw werknemers werken op kantoor? Wij komen graag bij jou langs en voorzien je van deskundig en persoonlijk advies. We controleren de werkplekken en laten je zien wat de beste verhoudingen tussen bureau, bureaustoel en computerscherm zijn. Klinkt goed? Bel dan naar 020-2440 962 voor meer informatie.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken